fbpx

Muncitori din Sri Lanka: de ce să ții cont la angajarea lor

Vezi muncitori străini disponibili acum Mai rapid: +40730 649 325

muncitori Sri Lanka

 

One Staff România recomandă în totalitate angajarea de muncitori din Sri Lanka. Din experiența avută până în prezent cu toți cei aduși din Sri Lanka, nu sunt motive pentru care am avea rețineri în a îi recomanda. Mai jos căteva informații despre Sri Lanka, oamenii de aici și atitudinea lor.

Sri Lanka este un stat insular din sudul Asiei, fostă colonie portugheză, olandeză și britanică, parte a Commonwealth-ului. Economia Sri Lankăi s-a bazat pe agricultură, turism, și o dezvoltare industrială accelerată în anii 80, în special ramura confecțiilor. În urma diverselor disensiuni politice creșterea economică a țării a încetinit în ultimii ani. Acestea împreună cu efectele pandemiei au adus țara, în această vară, în cea mai gravă criză economică de până acum, mulți muncitori din Sri Lanka dorind să lucreze în străinătate.

De ce recomandăm muncitori din Sri Lanka

Condițiile prezentate mai sus au create premisele pentru ca cei mai mulți muncitori din Sri Lanka să fie apreciați de angajatorii din străinătate. Apartenența la fostul imperiu britanic și la Commonwealth, cât și experiența în turism, a împins populația țării la învățarea limbii engleze chiar și în rândurile celor fără studii superioare. Astfel, marea majoritate a muncitorilor din Sri Lanka prezenți pe platforma One Staff cunosc limba engleză cel puțin la nivelul la care se pot descurca în activitatea profesională. Aceștia au diverse specializări, iar experiența lor în muncă variază de la 1 la peste 20 de ani. Pe lângă muncitorii calificați, sunt disponibili și muncitori necalificați din Sri Lanka.

De asemenea, provenind dintr-o țară care s-a bazat mult timp pe turism, muncitorii din Sri Lanka sunt mereu zâmbitori și au o atitudine pozitivă. Astfel mediul de lucru cu acești oameni este foarte plăcut.

Conform experienței de până acum, angajații din Sri Lanka sunt foarte flexibili. Aceștia s-au adaptat foarte repede mediului de lucru din România. Avem candidați care în mai puțin de o lună de la sosirea în țară au început să învețe limba română, comunicarea cu colegii și angajatorii fiind mai facilă.

Timpul de aducere în România

One Staff colaborează cu una dintre cele mai mari agenții locale de recrutare de forță de muncă din Sri Lanka. Acest lucru se vede cel mai bine în calitatea candidaților proveniți din Sri Lanka, dar și în timpul de obținere a vizei de muncă pentru România. Astfel, pentru muncitorii din Sri Lanka viza de muncă se obține în aproximativ 2 săptămâni. În acest fel timpul de aducere în țară a angajaților se reduce.

De asemenea, înainte de plecarea în România, agenția parteneră organizează pentru toți muncitorii workshop-uri de pregătire a acestora. Astfel, adaptarea la cultura și mediul de lucru românesc se realizează cât mai ușor.

Până în prezent, am adus din Sri Lanka, pentru angajatorii din România muncitori pentru următoarele poziții:

Condițiile de aducere în țară a muncitorilor străini sunt simple, iar One Staff se poate ocupa de întreaga documentație, prin avocați specializați. Singurul cost al angajatorului este reprezentat de plata permisului de muncă la Trezorerie, în valoare de aproximativ 500 lei. În timp ce documentația aferentă obținerii acestuia, dacă nu se ocupă direct angajatorul, este de 1309 lei (TVA inclus).

Vezi muncitori străini disponibili acum Mai rapid: +40730 649 325

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.