fbpx

Muncitori străini disponibili IMEDIAT

One Staff România aduce în țară și în Europa muncitori străini care trec printr-un proces de selecție riguros. Pe scurt, ne ocupăm de recrutare forță de muncă străină. La selecție participă atât agențiile partenere din țările asiatice cât și reprezentanții One Staff România. Recomandăm angajatorilor care își doresc muncitori străini să se implice în selectarea fiecărui angajat.

Mai jos aveți o selecție de candidați disponibili ce pot fi filtrați în funcție de meserie, domeniu de activitate, țară. În cazul în care în lista de mai jos nu găsiți ce căutați, ne puteți contacta și căutam alți candidați. Pe cei care v-au atras atenția îi puteți adăuga în listă și trimite către noi printr-o cerere pentru detalii.

Construcții și infrastructură

A.D.S.M.Jayarathna

Mica Industrie

A.D.S.Subhasini

Marea industrie

A.G.G.R. Bandara

Marea industrie

A.H.S.S.AmbawatthaToți acești muncitori străini au câteva informații despre ei, o poza și o prezentare video. Pentru oricare dintre ei puteți cere detalii suplimentare (CV) și un interviu video online. Astfel procesul de recrutare forță de muncă este mai facil.

Selectați candidații din listă și cereți detalii, le verificăm disponibilitatea și organizăm interviul video online. Dacă persoana respectivă răspunde cerințelor postului, întocmim documentele necesare aducerii în țară.

Prima platformă de recrutare de muncitori străini online, pe bază de video, One Staff România, dispune de sute de candidați. Pentru cerințe speciale sau neacoperite de platformă, extindem recrutarea de forță de muncă străină la mii de muncitori asiatici.

Bază de date nelimitată de muncitori străini

One Staff România prezintă o selecție de muncitori din Sri Lanka, Nepal, India, Bangladesh și alte țări din Asia și Africa. Din experiența de până acum recomandăm naționalități de muncitori în funcție de tipul de  muncă.

Condițiile pentru angajarea de muncitori străini sunt ușor de îndeplinit. Durata aducerii lor în țară variază între 45  și 120 de zile. Pentru mai multe detalii putem organiza o întâlnire în care discutăm toate aspectele.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.