Domenii și calificări ale candidaților muncitori asiatici

Platforma One Staff pune la dispoziția angajatorilor muncitori asiatici din două categorii.  Muncitori necalificați sau calificați în aproape orice domeniu de activitate.

Pentru o selecție de succes a candidaților, aceștia trebuie aleși cu grijă, ținând cont de pregătire și experiență. Informațiile de pe platforma One Staff trebuie validate și printr-un interviu online. Astfel, angajatorii vor vedea reacțiile candidaților muncitori asiatici în timp real. Vor afla cât de bine vorbesc limba engleză, exact ca într-un interviu față în față.

Dacă nu sunt pe platformă meseriile căutate, găsim oamenii potriviți în cel mai scurt timp posibil. Mai jos aveți domeniile de activitate și meseriile cele mai căutate.

Construcții și infrastructură

În domeniul construcțiilor sunt întâlniți, în România, cei mai mulți muncitori asiatici, dar și africani.  Indiferent ce muncitori în construcții căutați, fie zidari, dulgheri, fierari-betoniști, faianțari, electricieni, instalatori, sau excavatoriști,  aceștia pot fi aduși în țară de One Staff România. În cazul în care pe platformă nu găsești montatori acoperiș, uși, lăcătuși, montatori și confecții termopane, de exemplu, ne poți solicita acești oameni. În funcție de nevoile fiecăruia, găsim candidații potriviți.

recrutează

Muncitori asiatici pentru mica industrie

Mica industrie este un alt domeniu care a beneficiat din plin de aportul de muncitori asiatici. Astfel, când angajatorii nu au mai găsit în țară confecționeri, croitori, tâmplari,  mecanici mașini de cusut, operatori CNC, au apelat la forță de muncă străină. Aici găsiți și lucrători la bandă, asamblatori, lăcătuși, ingineri sau personal pentru curățenie. Orice alte meserii sunt disponibile la cerere. Forța de muncă străină oferă stabilitate și predictibilitate unui business.

recrutează

Marea industrie

În prezent una dintre problemele companiilor românești este abandonul locului de muncă. Cea mai mare nevoie de forță de muncă este în primul rând în industria prelucrătoare. La sfârșitul anului trecut peste 10.000 de locuri de muncă erau neocupate. Nevoia de sudori, lăcătuși, specialiști sisteme hidraulice și alte specializări, poate fi acoperită cu muncitori asiatici. Dacă meseriile căutate nu sunt disponibile pe platforma One Staff putem căuta personal la cerere, în cel mai scurt timp posibil.

recrutează

Asistență medicală și îngrijire bătrâni

Domeniul asistenței medicale și a îngrijirii bătrânilor duce o foarte mare lipsă de personal. Multe dintre persoanele dispuse a lucra în acest domeniu au plecat în țări precum Italia, Anglia, Germania. Deși primesc și aici condiții de muncă similare, cel puțin în domeniul îngrijirii bătrânilor, job-urile din România sunt refuzate. Astfel, ajungem să acoperim necesarul de infirmiere pentru azil batrani, ingrijitoare, sau asistente medicale cu muncitori asiatici.

recrutează

Muncitori asiatici în agricultură

Migrația forței de muncă în alte țări, sau la orașe, cât și îmbătrânirea populației de la sate are ca urmare lipsa personalului. Mulți agricultori au tehnologizat procesele, înlocuind factorul uman. Totuși, ne mai având nevoie de 20 ci doar de 3-4 angajați, tot nu au reușit să găsească oameni de calitate. One Staff aduce fermieri, legumicultori, tractoriști, lucrători agricoli. De asemenea, la cerere am adus și ciobani, horticultori și veterinari sau tehnicieni veterinari.  

recrutează

Servicii curățenie

Candidații One Staff România pentru serviciile de curățenie sunt vorbitori de limba engleză. Au experiență în muncă în hoteluri de 3, 4 și 5 stele atât în țările de origine cât și în Malaiezia,  Arabia Saudită sau alte destinații turistice. De asemenea, avem personal pentru curățenie calificat din fabrici, spitale, clădiri de birouri, ferme și altele. Iar menajerele interne aduse în România sunt foarte apreciate de angajatori. Putem aduce persoane individuale pentru a forma aici o echipă, sau grupuri deja alcătuite. 

recrutează

Depozite și logistică

Dezvoltarea comerțului și a retail-ului în general a dus la creșterea afacerilor din domeniul depozitării și a logisticii. Astfel, primii 20 cei mai mari jucători din domeniu au afaceri cumulate de peste 3 miliarde de euro și peste 95.000 de angajați. Sunt luate în considerare atât unitățile de depozitare cât și firmele de transport și curierat.  În oferta One Staff avem muncitori asiatici manipulanți marfă, gestionari, lucrători la bandă, stivuitoriști, șoferi. Pentru meserii neînregistrate pe platformă putem găsi rapid personal calificat.

recrutează

Muncitori asiatici pentru industria auto

Deși afectată de pandemie și de lipsa semiconductorilor, în continuare industria auto este extrem de importantă. Aproximativ 200.000 de persoane sunt angajate în România în industria auto. Fiind în continuă dezvoltare, sunt multe poziții care trebuie acoperite în acest sector. Mecanici, electricieni, vopsitori, tehnician auto, ingineri sunt meserii care pot fi făcute de muncitorii asiatici. Orice alte nevoi pot fi acoperite la cerere, în baza unor cerințe exacte, în cel mai scurt timp posibil.  

recrutează

Salubritate, selectare deșeuri și întreținere spații verzi

Deși pare greu de crezut, chiar și în domeniul salubrității și a întreținerii spațiilor verzi este greu să mai găsești români dispuși să muncească. Astfel, municipalitățile locale, cum este și cazul celei din Galați, folosesc de ani de zile muncitori asiatici. În oferta One Staff se găsesc gunoieri sau personal curățenie, grădinari sau persoane pentru întreținere spații verzi. Muncitori din Sri Lanka sunt folosiți și la sortarea de deșeuri dar și la administrarea de toalete ecologice.

recrutează